Hemoroid Kremi Kırışıklıklara İyi Gelir mi? | rnc8.org

Hemoroid Kremi Kırışıklıklara İyi Gelir mi?

Hemoroit Kremi Kırışıklık

Hemoroid Kremi Kırışıklık

Hemoroid kremi kırışıklıklara iyi gelir mi gibi bir çok soru sorulmaya başlandı. Bir çok ünlü tarafından kullanıldığı söylenen hemoroid kremi kırışıklık tedavisinde kullanılıyormuş. Hemoroid kremi basurlu bölge için özel üretilen bu bölgedeki kan damarlarının daralmasını sağlayarak şişliğin inmesine yardımcı olmaktadır. Bu bölgedeki genişleyen damarları büzdürdüğü için kanamayı durdurmaktadır.
Bu krem yoğun kortizon bulunmaktadır. Kortizon sayesinde basurlu bölgede iyileşme sağlamaktadır. Bir çok sitede ve bazı yayınlarda bu kremin göz altlarına sürüldüğünde kırışıklıklara iyi geldiği söylenmektedir. Bu haber çok ilgi görmüştür ve hemoroid kremi satışında büyük oranda artış olmuştur. Özellikle çok tanınan ünlülerin de bu kremi kullandığı haberi bu artışın nedenidir. Kreme mucize krem de denilmeye başlamıştır. Bir çok güzellik uzmanı ve cilt doktorları bu haberin asılsız olduğunu ve kremin böyle bir etkisinin olmadığını söylemektedir.
hemoroit kremi kırışıklıklara iyi gelir mi

Hemoroid Kremi Kırışıklıklara İyi Gelir mi?

Uzmanlar bu konuda çok anlaşılır ve detaylı açıklama yapmışlardır. Onların görüşüne göre evet hemoroid kremi şişlikleri alır ve damarları daralttığı için morlukları da gidermektedir. Fakat kremin üretilme amacı yüz için değil başka bir bölge içindir. Göz altında şişliği ve morlukları olanlar için iyi gelebilir fakat uzun vade de kullanımı göz çevresi için sakıncalıdır.
Hemoroid kremi kırışıklık tedavisinde kullanılması uzun dönemde zararlıdır. Nedir bu zararlar? Bir kere hemoroid kreminin içerisinde yoğun kortizon vardır ve kortizonun yüz derisine özellikle göz altına sürülmesi son derece tehlikeli ve zararlıdır. Kortizon cildi inceltme özelliğine sahip bir maddedir. İnce olan göz altı derisi uzun dönemde daha da inceldiği için çok daha fazla kırışacaktır. Bu ünlüler sadece bir krem mi kullanıyorlar? Tek kremle mi güzelleşiyorlar acaba diye size sormak isterim? Böyle bir uygulama da göz altı deriniz iyice incelir ve çok daha çabuk kırışır. Bunun yanında kortizon kremlerinin diğer bir dezavantajı da güneş hassasiyeti yaratmasıdır. Güneş cilt için en zararlı şeydir ve bu kremi cildinize sürerek güneş ışınları karşısında cildinizi savunmasız bırakırsınız. Özellikle benler, çiller, güneş lekeleri, cilt hastalıkları ve daha da önemlisi cilt kanserine karşı yüz bölgeniz savunmasız kalır. Savunmasız bir ciltte güneş son derece tehlikelidir. Kırışık oluşumu savunmasız bir ciltte çok daha çabuklaşacaktır. Bilhassa beyaz tenli kişilerin ciltleri çok daha çabuk etkilenir.
Hemoroid kreminin şişlikleri ve morlukları kaybettiği bir gerçektir. Genişleyen damarları büzüştürerek şişliğin giderildiği de bir gerçektir. Göz altı şişlikleri ve morlukları olanlar için ilk etapta etki ettiği ve şişlikleri alarak morlukları giderme etkisi gösterdiği doğrudur. Fakat uzun vade de devamlı kullanım da kesinlikle son derece çok zararlıdır.
Yatmadan önce sürülecek gibi bir yazı okudum. Yatmadan önce gözlerinizin altına sürün ve yatın denmiş. Kortizon eğer gözlere değerse gözleri kör eder. Diyelim ki gece gözlerinizi ovuşturdunuz. Göz korneasına geldiği zaman gözde kalıcı hasarlar yaratabilir. Bunu yazan kişiler kremin içeriğinden ve nasıl bir etkiye sahip olduğundan bihaber yazmışlar ve araştırmamışlar. Kortizon içerikli bir krem göze değer ise bol su ile yıkayın ve hemen bir göz doktoruna gidin. Kalıcı hasarlar yaratabilecek bu uygulamayı da sakın yapmayın.
Hemoroid kremi kırışıklık tedavisinde değil başka bir tedavi için kullanılır. Cilt kırışması doğal bir durumdur ve yaş ilerledikçe oluşur. Bunu aza indirmek de kişilerin elindedir. Bol su için ki su cildi beslesin. Bir tarla düşünün bol su ile sulanır ise yeşil ve tazedir. Susuz bir toprak ise kuru ve kötü görünümdedir. Bu sebeple cildinizin ihtiyacı olan suyu bol miktarda alın ve bunun yanında cildimizi bol yıkayalım. Derimizi temiz tutalım. Mümkün olduğunca da doğal bitkisel yağlar ile yağlayarak cildimizin ihtiyacı olan vitamin desteğini verelim. Cildimiz için yararlı sebze ve meyveleri yiyerek beslenelim. Bir çok güzellik uzmanı tarafından belirlenen bir çok kür vardır. Doğal olanı kullanmanızı tavsiye ederiz. İçeriğinde ne olduğunu bilmediğiniz kremlerden uzak kalarak doğal yollar ile cildinizi besleyiniz.
İlle de süreceğim diyenlere bir önerimiz olacaktır. Göz altı morlukları ve şişlikleri için uygulayacaksanız sürün ve bir saat kadar sonra silin. Üzerine doğal yağlar sürerek cildinizi besleyin ve güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi uygulayın ki güneşin zararlı ışınlarından cildinizi koruyun. Asla ve asla gece uygulaması yapmayın. Cildinizde bir saatten fazla kalmasına izin vermeyin ve mutlaka cildinizi çok güzelce sildikten sonra yıkayın. Göze teması çok zararlı olduğu için gözlerinizi çok iyi koruyun. Sürmenizi önermiyoruz ama ille de sürecekseniz bu önlemleri alınız.

Hiç yorum yok